ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь студентів спеціальності 073 «Менеджмент» у 2-му етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Молодь опановує маркетинг» ім. Ігора Ткаченка

25-26 травня  студентка спеціальності 073 «Менеджмент» Гринько Дар’я Павлівна  (3 курс ЕФ, 3 гр.), що стала лауреатом конкурсу, презентувала результати командної наукової роботи на підсумковій науковій конференції 2-го етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із маркетингу ім. Ігора Ткаченка, який проходив за сприяння ВГО «Українська асоціація маркетингу» в Київському національному університеті  ім. В. Гетьмана ( м. Київ).

 

В якості експертів при оцінці робіт приймали  участь провідні науковці з питань маркетингу, члени ради ВГО «Українська асоціація маркетингу» та представники компаній: «АСНільсен», «ГФК-ЮКРЕЙН», «Богдан Інтер», «Нью Імідж ґруп», «Агенція Індустріального маркетингу», «InMind», ТОВ «TNS»Україна, представники інформаційних видань «Маркетинг в Україні», «Маркетинг. Реклама», «Маркетинговые исследования».

З вітальними словами до учасників звернулися президент Української Асоціації Маркетингу Ірина Лілик, а також спонсори та організатори конкурсу. Вони зауважили, що конкурс сприяє створенню умов для розвитку здібностей студентів, а також є корисним для  викладачів, дає змогу отримувати інформацію про якість знань та порівнювати їх з тим, які знання сьогодні вимагає ринок праці; надає можливість визначити лідера та обмінятися прогресивними методиками та інформацією, підтримати талановиту молодь.

 

В  підсумковій конференції конкурсу були представлені 18 доповідей студентів, що стали переможцями та лауреатами конкурсу. Доповіді були цікавими та присвячені актуальним питанням застосування маркетингового інструментарію на підприємствах України.

Командну роботу студентів з ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», що висвітлювала результати конкретного наукового дослідження,  представляла Гринько Д.П., яка виступила з доповіддю: «Маркетингові дослідження ринку солодощів м. Херсона» (науковий керівник - доцент Боліла С.Ю.).

 

Конференція проходила  в дискусійному форматі з жвавим обговоренням та живим інтересом зі сторони учасників та експертів.

За оцінками журі конкурсантка Гринько Д.П. була відзначена експертами та отримала сертифікат лауреата конкурсу та були нагороджена подарунком.

 

Учасники конкурсу відвідали історичні місця та видатні пам’ятки м. Київ.

 

Вітаємо студентку спеціальності 073 «Менеджмент» Гринько Д.П. та бажаємо подальших успіхів в наукових дослідженнях!

Автор: Боліла С.Ю.