ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Подаруй бібліотеці книгу!

Яка бібліотека найпривабливіша для користувачів? Звичайно ж, наповнена якісним книжковим фондом. Для цього існують різні джерела комплектування, одним із яких є література, прийнята в дар від наших користувачів.

Наукові співробітники ДВНЗ «Херсонського державного аграрного університету» Агрономічного факультету І. М. Мринський, В.В. Урсал, С. В. Коковіхін, С. О. Лавренко та Н. М. Лавренко подарували Науковій бібліотеці монографії, які можуть бути використані агрономами по захисту рослин, науковими співробітниками, викладачами, аспірантами і студентами як навчальні посібники з дисциплін спеціальностей: Агрономія», «Захист і карантин рослин», «Садівництво та виноградарство», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство».

Запрошуємо наших науковців приєднуватися до дарування книжок в рідну бібліотеку, можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді і дасть пораду в навчанні.

Морфологія, біологія багатоїдних шкідників та заходи боротьби з ними в адаптивних технологіях вирощування: наук. Монографія / І.М. Мринський [та ін.]. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. – 92 с.

Морфологія, біологія шкідників бобових культур та заходи боротьби з ними в адаптивних технологіях вирощування: наук. Монографія / І.М. Мринський [та ін.]. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. – 90 с.

Морфологія, біологія шкідників зернових культур та заходи боротьби з ними в адаптивних технологіях вирощування: наук. Монографія / І.М. Мринський [та ін.]. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. – 96 с.

Для ознайомлення з новинками запрошуємо до читальної зали головного корпусу на виставку

«Книга — кращий подарунок».

Автор: бібліограф Інформаційно-бібліографічного відділу Ю.І. Шапар