ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

29 серпня 2018 р. відбулося І засідання робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності

Під час проведення першого засідання робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності в навчальному році були порушені питання про:

-            обрання кандидатур на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених (подали документи: асистент кафедри екології та сталого розвитку імені професора Пилипенка Ю.В. - Бреус Д.С., доцент кафедри публічного управління та адміністрування Карташова О.Г., к.е.н. кафедри економіки та фінансів   Карнаушенко А.С.);

-            розгляд анатованого звіту за закінченими у 2018 році дослідженнями і розробками за темою «Розробка стратегії геоуправління конкурентоспроможним розвитком аграрного сектору України», керівник – доцент Грановська В.Г.;

-            рекомендацію д.с-г.н. кафедри  лісового та садово-паркового господарства Жуйкова О.Г. та к.біол.н. кафедри водних біоресурсів та аквакультури Кутіщева П.С. на розгляд до вченої ради університету щодо присвоєння їм вченого звання (професора, доцента).

Засідання проводилось під головуванням проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчева О.В.

У засіданні взяли участь: Бурак В.Г., Гончаренко Т.В., Марковська О.Є,  Лебідь О.М., Морозов Р.В., Ушкаренко В.О., Чеканович М.Г., Нежлукченко Т.І., Танклевська Н.С.

На засідання був запрошений науковий секретар вченої ради університету Лавренко С.О. 

Автор: Сімонова О.М.