ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

На кафедрі інженерії харчового виробництва відбувся солодкий майстер-клас

11 жовтня здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4-го курсу біолого-технологічного факультету провели майстер клас з техніки виготовлення кондитерських виробів та карвінгу для студентів Скадовського технікуму ДВНЗ «ХДАУ».

Цей захід відкрила завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, к.т.н., доцент Бурак В.Г.

Студенти були захоплені процесом виготовлення цукерок з різною начинкою та кожен спробував свої сили у цьому мистецтві. Також вони виготовили круасани та одержали можливість смакувати фондю з різнми смаками. На завершення усі бажаючі за допомогою техніки «карвінг» виготовляли з овочів квіти та лебедів.

ent:35.45pt'>Цей захід відкрила завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, к.т.н., доцент Бурак В.Г.

Автор: Тулученко Н.В.