ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся захист дипломних робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 051 «Економіка»

18 жовтня 2018 року в ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів, що отримують другу вищу освіту на базі Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки.

На фото: директор Інституту ПКП, доцент Стратічук Н.В. відкриває роботу екзаменаційної комісії та представляє членів комісії.

Головою екзаменаційної комісії був призначений кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки, фінансів та підприємництва Херсонського державного університету Ковальов Віталій Валерійович. Членами екзаменаційної комісії стали: завідувач кафедри економіки та фінансів ДВНЗ «ХДАУ», доктор економічних наук, професор Танклевська Наталія Станіславівна, в.о. завідувача кафедри обліку і оподаткування ДВНЗ «ХДАУ», кандидат економічних наук, доцент Скрипник Світлана Валентинівна, секретар екзаменаційної комісії – аспірантка Тамара Гречишкина.

На фото: привітальне слово від голови екзаменаційної комісії, доцента кафедри економіки, фінансів та підприємництва ХДУ Ковальова Віталія Валерійовича

До захисту дипломних робіт було допущено 4 студенти заочної форми навчання зі спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 051 «Економіка», які успішно виконали навчальний план.

На фото: здобувачі вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки заочної форми навчання зі спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 051 «Економіка»

 Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад Херсонського державного аграрного університету готує висококваліфікованих спеціалістів з бухгалтерського обліку та економіки підприємства, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

На фото: члени екзаменаційної комісії

Вітаємо студентів зі спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Економіка» з успішним захистом дипломних робіт та бажаємо плідної діяльності та успіхів на професійній ниві!

Автор: Стратічук Наталя Володимирівна - директор ІПКП ДВНЗ «ХДАУ»