ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка з морфології та розведення тварин

12 травня відбулось засідання студентського наукового гуртка з морфології та розведення тварин. Здобувачі освіти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» активно працювали весь рік, та не знизили темп навіть під час сесії.

Детальніше...

І студентська навчально-предметна конференція «Стан, тенденції та перспективи розвитку кролівництва і звірництва в Україні та світі»

28 квітня 2021 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету, за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» відбулась І студентська навчально-предметна конференцію «Стан, тенденції та перспективи розвитку кролівництва і звірництва в Україні та світі».

Детальніше...

Студентська навчально-предметна конференція «Сучасні тенденції розвитку конярства в Україні та світі»

31 березня 2021 року у Херсонському державному аграрно-економічному університеті на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету відбулася студентська навчально-предметна конференція «Сучасні тенденції розвитку конярства Україні та світі» відповідно до програми студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва».

Детальніше...

Презентація робіт здобувачів вищої освіти, учасників студентського наукового гуртка «Технолог» на Дні відкритих дверей

15 травня 2021 року учасники студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції прийняли участь у Дні відкритих дверей Херсонського державного аграрно-економічного університету з презентацією картин, написаних виноматеріалами, замість фарб.

Детальніше...

Відбулось квітневе засідання наукового гуртка з морфології та розведення тварин, у режимі он-лайн

Здобувачі вищої освіти першого та другого року навчання спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», приділили увагу питанням зв’язку біологічних особливостей із продуктивними ознаками у птахів.

Детальніше...

Майстер-клас від ресторану «Barin» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського)  рівнів у рамках наукового гуртка «Харчовик - науковець» спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету стали учасниками майстер-класу від шеф-кухаря ресторану «Barin» Чуприни Максима. Захід відбувся за підтримки проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктора с.-г. наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Аверчева О.В.

Детальніше...

Робота студентського наукового гуртка «Технолог» в період карантину

На минулому тижні робота студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції проводилась в режимі он-лайн із презентацією доповідей в інтернет-додатку Instagram.

Детальніше...

Майстер-клас з приготування яловичого стейка

З дотриманням карантинних заходів 13 квітня відбулося засідання наукового гуртка «Харчовик - науковець» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету в умовах кафе Felicita.

Детальніше...

Виконання лабораторних досліджень при підготовці здобувачів вищої освіти до конкурсу студентських наукових робіт в рамках роботи студентського наукового гуртка «Технолог»

Робота студентських наукових гуртків передбачає відбір кращих наукових робіт на всеукраїнські конкурси. Другий рік поспіль на засіданнях студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції проводяться лабораторні дослідження щодо використання порошку з паприки в якості органічного розчинника.

Детальніше...

Весняна студентська наукова конференція в рамках роботи гуртка «Технолог»

Робота студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції на минулому тижні була присвячена проведенню весняної наукової конференції, на якій були висвітлені роботи здобувачів вищої освіти спеціальностей 201 «Агрономія» та 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» під науковим керівництвом викладачів кафедри.

Детальніше...