
Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету
Вдосконалення професійних компетентностей здобувачів спеціальності А7 Фізична культура і спорт на змаганнях з баскетболу!
Під час освітнього процесу в ХДАЕУ здобувачі постійно отримують різні теоретичні знання та практичні вміння й навички!
Детальніше...Наукова Бібліотека ХДАЕУ пропонує наукові статті за темою «Підприємництво та торгівля»
Наукова Бібліотека ХДАЕУ пропонує...
Детальніше...
Зустріч зі здобувачами спеціальності «Архітектура та містобудування»: обговорення освітньої програми та дисциплін вільного вибору
На факультеті архітектури та будівництва відбулася зустріч зі студентським активом спеціальності «Архітектура та містобудування», під час якої було обговорено актуальні питання вдосконалення освітньої програми, актуальність вибіркових дисциплін та перспектив розвитку фахової підготовки.
Детальніше...Засідання Наукового Гуртка «EСOLIFE»
У 2021 році ЮНЕСКО проголосила 3 листопада Міжнародним днем біосферних заповідників (International Day of і саме Biosphere Reserves)
Детальніше...Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!
Нові статті науковців ХДАЕУ, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS
Детальніше...Наукові досягнення викладачів університету
Вітаємо наших науковців з отриманням патенту на корисні моделі, що свідчить про визнання ваших інновації на рівні законодавства.
Детальніше...
Засідання наукового гуртка «Індустрія гостинності Південного регіону»: від конфлікту до конструктивного діалогу»
30 жовтня 2025 р. відбулося чергове заняття наукового гуртка «Індустрія гостинності Південного регіону», присвячене актуальним питанням ділового спілкування та управління конфліктами у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Детальніше...Науковий гурток «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» продовжує свою роботу!
В сучасних умовах цифрової економіки менеджер повинен володіти не лише управлінськими навичками, а й аналітичним мисленням, умінням застосовувати математичний апарат для обґрунтування управлінських рішень.
Детальніше...30.10.2025 року – засідання наукового гуртка «Фінансист».
30 жовтня 2025 року відбулося чергове засідання наукового гуртка «Фінансист» кафедри підприємництва, обліку та фінансів.
Детальніше...Інтерактивна «Олімпійська Вікторина» для здобувачів ХДАЕУ з нагоди початку XXV Зимових Олімпійських Ігор!
В Україні розпочався відлік 100 днів до зимових Олімпійських ігор.
Детальніше...
Професійні здобутки здобувачки спеціальності а7 Фізична культура і спорт на міжнародному рівні!!!
Якісна підготовка фахівця, в галузі фізичної культури і спорту, передбачає гармонійне поєднання теоретичної та практичної складових навчання.
Детальніше...
Лабораторно-практичне заняття в умовах приватного підприємства Наш Продукт
Для реалізації підготовки здобувачів вищої освіти за дуальною формою освіти було проведене лабораторно-практичне заняття в умовах виробництва на приватному підприємстві Наш Продукт, м.Миколаїв.
Детальніше...
Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету
Шановні друзі!
Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.
Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.
Студентам, що навчаються на умовах контракту!
До уваги авторів
Подати матеріал для сайту
Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання біолого-технологічного факультету

«ЗНАННЯ - ДЛЯ СЕБЕ, ДОСЯГНЕННЯ - ДЛЯ КРАЇНИ»
Червневий дайджест новин
біолого-технологічного факультету
24 червня 2020 року на біолого-технологічному факультеті відбувся Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня п’ятого року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 - «Харчові технології».

Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»:
Тетяна ТЕРПЕЦЬКА - директор Херсонського державного підприємства «Біологічна фабрика», голова Екзаменаційної комісії;
Наталія КОРБИЧ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва, заступник голови;
Ірина БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;
Наталія ПАПАКІНА - к.с.-г.н., доцент кафедри генетики і розведення та розведення с.-г. тварин ім. В.П. Коваленка;
Сергій ПАНКЄЄВ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва.


Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 181 - «Харчові технології»:
Оксана БАДЕНКО - директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат», голова Екзаменаційної комісії;
Наталія НОВІКОВА - к.с.-г.н., доцент, завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, заступник голови;
Ірина БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;
Надія ВОЄВОДА - к.т.н., старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва;
Ірина РЯПОЛОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри інженерії харчового виробництва.


Здобувачі вищої освіти проходили комплексну перевірку знань з теоретичної та практичної частини усіх навчальних дисциплін. Під час виконання, як теоретичних так і практичних завдань здобувачі проявили відмінні знання зі своєї спеціальності.






Запрошуємо випускників першого (бакалаврського) рівня до навчання в магістратурі за освітньо-професійними програмами «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Харчові технології».
Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (24.06.2020)























