ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Якість ягід ремонтантних сортів суниці садової залежно від садивного матеріалу»

Ягоди суниці садової споживають у свіжому вигляді понад 80% від валового збору врожаю світового ринку.

 

Детальніше...

Доступний туризм та індустрія гостинності: нові горизонти для України

20 листопада 2025 року о 18:00 відбувся науковий семінар, присвячений питанням здорового харчування молоді.

 

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців ХДАЕУ, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

Формування здорових харчових звичок і гармонійне поєднання турботи про здоров’я людини та природу.

20 листопада 2025 року о 18:00 відбувся науковий семінар, присвячений питанням здорового харчування молоді.

 

Детальніше...

З глибоким сумом повідомляємо, що трагічно пішла із життя Губа Марина Ігорівна

Губа Марина Ігорівна здобула вищу освіту у Херсонському сільськогосподарському інституті ім. О.Д. Цюрупи, де згодом і розпочала свій професійний шлях. Її трудова діяльність в університеті розпочалася у 1989 році. Завдяки високому професіоналізму, відповідальності вона швидко здобула повагу серед колег та студентів.

Детальніше...

Спортивно-інтелектуальна вікторина “Домедична допомога” визначила своїх переможців та призерів!

Спортивно-оздоровчий марафон для здобувачів Херсонського державного аграрно-економічного університету традиційно продовжився практично-орієнтованою вікториною з основ домедичної допомоги, яку організували викладачі кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту.

Детальніше...

Здобувач вищої освіти ХДАЕУ Ігор Піскорський — срібний призер молодіжного Чемпіонату Світу з Бразильського Джиу-Джитсу!

Якість тренувального процесу найкраще проявляється у змагальній діяльності. 

 

 

 

Детальніше...

Засідання наукового гуртка “Харчовик-науковець” кафедри харчових технологій

В жовтні 2025 року відбулося чергове засідання наукового гуртка “Харчовик-науковець” кафедри харчових технологій ХДАЕУ на тему: «Культура споживання фаст-фуду і можливості його оздоровлення».

Детальніше...

Перегляд фільму «Люди кольору свободи»

21 листопада ми вшановуємо День Гідності та Свободи - свято мужності, єдності та незламності українського народу. 

 

 

 

Детальніше...

Результати IV студентської науково-практичної конференції «Стійке сільське господарство в умовах змін клімату» в рамках наукового гуртка «Аграрний інноватор»

21 листопада в рамках роботи наукового гуртка «Аграрний інноватор» відбулася IV студентська науково-практична конференція на тему «Стійке сільське господарство в умовах змін клімату: роль селекції, інтенсивних технологій та сучасної техніки у виробництві». 

Детальніше...

Науково-освітній семінар в рамках міжнародного фінсько-українського проекту Ukraine Finland Environmental Monitoring (UFEM)

Співробітники та здобувачі вищої освіти кафедри Водні Біоресурси Та Аквакультура 19 листопада прийняли участь у відкритому семінарі  «Основи дистанційного зондування та аналізу зображень на прикладах з Фінляндії».

Детальніше...

Команда «ГеоВідродженняХерсон» здобула ІІІ місце у фіналі міжнародного Хакатону DigiEduHack 2025

Здобувачі спеціальності Геодезія та землеустрій факультету архітектури та будівництва ХДАЕУ, під керівництвом Лавренко Наталії та ментора Коваленка Олександра, успішно представили наш університет та здобули III місце у фіналі престижного міжнародного Хакатону DigiEduHack 2025!

Детальніше...

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання біолого-технологічного факультету

«ЗНАННЯ -  ДЛЯ СЕБЕ, ДОСЯГНЕННЯ - ДЛЯ КРАЇНИ» 

Червневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

24 червня 2020 року на біолого-технологічному факультеті відбувся Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня п’ятого року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та  освітньо-професійної програми  «Харчові технології» зі спеціальності 181 - «Харчові технології».

Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»:

Тетяна ТЕРПЕЦЬКА - директор Херсонського державного підприємства «Біологічна фабрика», голова Екзаменаційної комісії;

Наталія КОРБИЧ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва, заступник голови;

Ірина  БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;

Наталія ПАПАКІНА - к.с.-г.н., доцент кафедри генетики і розведення та розведення с.-г. тварин ім. В.П. Коваленка;

Сергій ПАНКЄЄВ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва.

 

Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 181 - «Харчові технології»:

Оксана БАДЕНКО - директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат», голова Екзаменаційної комісії;

Наталія НОВІКОВА - к.с.-г.н., доцент, завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, заступник голови;

Ірина  БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;

Надія ВОЄВОДА - к.т.н., старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва;

Ірина РЯПОЛОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри інженерії харчового виробництва.

Здобувачі вищої освіти проходили комплексну перевірку знань з теоретичної  та практичної частини усіх навчальних дисциплін. Під час виконання, як теоретичних так і практичних завдань здобувачі проявили відмінні знання зі своєї спеціальності. 

Запрошуємо випускників першого (бакалаврського) рівня  до навчання в магістратурі за освітньо-професійними програмами «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»  та  «Харчові технології».

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (24.06.2020)