
Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету
Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!
Нові статті науковців ХДАЕУ, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS
Детальніше...Партнерські зв’язки в дії: ХДАЕУ приєднався до обговорення сучасних підходів до заставної оцінки земель

14 листопада 2025 року старший викладач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру ХДАЕУ Андрій Мась був запрошений долучилися до професійної зустрічі здобувачів освіти Одеського державного аграрного університету.
Детальніше...Тропічний досвід для агрономів: магістри вивчають «Екологію рослин» у теплицях Львівщини

Херсонський державний аграрно-економічний університет продовжує впроваджувати інноваційні форми навчання, які дозволяють здобувачам вищої освіти розширювати свої професійні можливості, попри географічні обмеження.
Детальніше...Зустріч деканату факультету архітектури та будівництва з завідувачами кафедр, гарантами та НПП

На факультеті архітектурі та будівництва відбулася робоча зустріч деканату факультету з завідувачами кафедр, гарантами ОП та науково-педагогічними працівниками.
Детальніше...Взаємодія освіти і бізнесу. Презентація успішного підприємницького досвіду

18 листопада кафедрою підприємництва, обліку та фінансів було проведено гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти економічного факультету.
Детальніше...Гостьова лекція з трудового законодавства

18 листопада 2025 року у рамках вивчення дисциплін «Безпека життєдіяльності, основи охорони праці та цивільний захист» та «Безпека життєдіяльності та охорона праці» під керівництвом викладачів Олесі РЕВТЬО та Тетяни БАКЛАНОВОЇ було проведено гостьову лекцію на тему «Трудове законодавство».
Детальніше...Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!
Нові статті науковців ХДАЕУ, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS
Детальніше...Здобувачі ХДАЕУ долучилися до круглого столу «Аграрна країна: досягнення, інновації, перспективи»

Здобувачі ХДАЕУ – Тетяна КЛЮКОНОС, Іван ОСТРОПИЦЬКИЙ, Максим ФУРСІКОВ, Ігор ПАЛАНИЧКО, Дмитро ХАРІН, Дмитро ШАЛАГІНОВ, Віктор БЛІНДА (спеціальність 201 Агрономія) та Віктор Сидякін, Микола ЦАП (спеціальність 202 Захист і карантин рослин) – долучилися до круглого столу «Аграрна країна: досягнення, інновації, перспективи»
Детальніше...Практичне заняття для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології

У межах вивчення дисципліни «Технологічне обладнання харчової промисловості з основами проєктування» 17 листопада 2025 р. здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» взяли участь у практичному виробничому занятті
Детальніше...ХХХ Міжнародний огляд-конкурс дипломних робіт Архітектурно-містобудівних та Дизайнерсько-мистецьких спеціальностей

За результатами ХХХ Міжнародного огляд-конкурсу дипломних робіт з архітектурно-містобудівних та дизайнерсько-мистецьких спеціальностей в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики та перспективи розвитку архітектурної та мистецької освіти»
Детальніше...«Наснаження від виснаження»: у ХДАЕУ пройшла гостьова лекція з психології мистецтва та творчості

17 листопада 2025 року для здобувачів Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулася актуальна та надихаюча онлайн-зустріч.
Детальніше...Круглий стіл: обговорення Авторського Права в діяльності бібліотек

14 листопада 2025 року в Національній науковій сільськогосподарській бібліотеці НААН відбувся круглий стіл на тему: «Авторське право і суміжні права в інформаційно-комунікаційній діяльності бібліотек: історія, сьогодення, майбутнє».
Детальніше...
Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету
Шановні друзі!
Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.
Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.
Студентам, що навчаються на умовах контракту!
До уваги авторів
Подати матеріал для сайту
Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання біолого-технологічного факультету

«ЗНАННЯ - ДЛЯ СЕБЕ, ДОСЯГНЕННЯ - ДЛЯ КРАЇНИ»
Червневий дайджест новин
біолого-технологічного факультету
24 червня 2020 року на біолого-технологічному факультеті відбувся Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня п’ятого року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 - «Харчові технології».

Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»:
Тетяна ТЕРПЕЦЬКА - директор Херсонського державного підприємства «Біологічна фабрика», голова Екзаменаційної комісії;
Наталія КОРБИЧ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва, заступник голови;
Ірина БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;
Наталія ПАПАКІНА - к.с.-г.н., доцент кафедри генетики і розведення та розведення с.-г. тварин ім. В.П. Коваленка;
Сергій ПАНКЄЄВ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва.


Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 181 - «Харчові технології»:
Оксана БАДЕНКО - директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат», голова Екзаменаційної комісії;
Наталія НОВІКОВА - к.с.-г.н., доцент, завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, заступник голови;
Ірина БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;
Надія ВОЄВОДА - к.т.н., старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва;
Ірина РЯПОЛОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри інженерії харчового виробництва.


Здобувачі вищої освіти проходили комплексну перевірку знань з теоретичної та практичної частини усіх навчальних дисциплін. Під час виконання, як теоретичних так і практичних завдань здобувачі проявили відмінні знання зі своєї спеціальності.






Запрошуємо випускників першого (бакалаврського) рівня до навчання в магістратурі за освітньо-професійними програмами «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Харчові технології».
Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (24.06.2020)























