ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Нові надходження книг викладачів Херсонського державного аграрно-економічного університету до фонду Наукової бібліотеки

Захист рису від шкідників, хвороб та бур’янів  В.В. Дудченко, О. Є. Марковська, О.В. Аверчев, Д.П. Паламарчук, О.В.Макуха.-Херсон. ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. - 174 с. 

Навчальний посібник для поглибленого вивчення дисциплін «Сільськогосподарська ентомологія», «Сільськогосподарська фітопатологія» та «Гербологія» для здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин», підготували член-кореспондент НААН України зі спеціальності «Захист і карантин рослин», доктор економічних наук, кандидат с.-г. наук зі спеціальності «Фітопатологія» Дудченко В. В., доктор с.-г. наук, професор Марковська О. Є., доктор с.-г. наук, професор Аверчев О. В., кандидат с.-г. наук Паламарчук Д. П., кандидат с.-г. наук, доцент Макуха О. В.

 

 

 

Пелих В. Г. Технологія переробки молока : навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт / В. Г. Пелих, В. М. Ковбасенко, І. О. Балабанова. - Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. -166 с.

У навчально-методичному посібнику розглянуті методи дослідження складу молока і молочних продуктів, а також окремих важливих процесів, що відбуваються при їх виробництві та переробці. Особлива увага у посібнику надається сучасним методам дослідження молока та його біохімічним перетворенням. У вступі до кожної лабораторно-практичної роботи дається пояснення принципу методу та механізму хімічних, біохімічних та фізичних процесів, які досліджуються.

 

 

 

Бухгалтерський облік у виробничих та агросервісних кооперативах: підручник. 3-те вид., перероб. та допов / В. Я. Плаксієнко, Т. Г. Камінська, Т.Г. Маренич, С. В. Скрипник, М. І. Гордієнко, О. В. Ільчак, О. С. Ткаченко, О. В. Чернецька / За ред. В.Я. Плаксієнка. - Київ: Вид-во «SBA Print», 2022. -508 с.

Підручник підготовлено відповідно до змісту програми вибіркової дисципліни «Облік у сільськогосподарських кооперативах». В ньому передбачено вивчення як загальних засад організації бухгалтерського обліку на сільськогосподарських підприємствах, так і особливостей побудови облікової роботи кооперативних формувань, які спеціалізуються не лише на виробництві сільськогосподарської продукції, а і на її переробці, наданні сервісних, посередницьких та інших послуг. Розкрито також специфіку формування та обліку капіталу кооперативів, їх оподаткування та складання звітності.

Видання рекомендується здобувачам 1 та II освітньо-професійних рівнів «Бакалавр» та «Магістр», освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування», а також усім спеціалістам економічного профілю.

Волошин М. М. Гідротехнічне та цивільне будівництво: словник — довідник гідравлічних термінів: словник / М.М.Волошин. Херсон: ХДАЕУ. Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В.С, 2021. — 140 с.

Словник — довідник з гідротехнічного та цивільного будівництва складено на основі розширеного пошуку інформації з вітчизняних та зарубіжних джерел, нормативних документів, а також результатів наукових досліджень багатьох вчених даної галузі. Словник — довідник призначений для використання фахівцями, науковцями, студентами та аспірантами у сфері гідротехнічного та цивільного будівництва.

 

 

 

 

Автор: Смирнова І.О. (02.02.2022)