ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Періодика на відстані кліка - Електронні періодичні видання!

«ВісникСумського державного університету»

Серія «Економіка»

Журнал публікує у відкритому доступі статті вітчизняних і зарубіжних учених-економістів, аспірантів, здобувачів, викладачів, студентів економічних спеціальностей вузів і фахівців-практиків, що працюють в різних сферах економіки, які містять нові теоретичні та практичні результати, написані українською або англійською мовами. Місія журналу полягає в оприлюдненні результатів наукових досліджень науково-педагогічних та наукових працівників,молодих вчених та практиків, просуванні провідних наукових досліджень із дотриманням професійних стандартів публікаційної діяльності.

Вебсайт: https://visnyk.fem.sumdu.edu.ua/uk/

Переходимо за посиланням, знаходимо –Архів номерів-, вибираємо потрібний номер журналу, переглядаємо і скачуємо потрібні статті: №3 2022,https://visnyk.fem.sumdu.edu.ua/uk/3-2022

  • «Маркетинг і менеджмент інновацій» (СумДУ)
  • Журналу “Маркетинг і менеджмент інновацій” присвоєно статус фахового за категорією A на підставі Наказу МОН України #1643 від 28 грудня 2019 року зі спеціальностей Економіка (051), Облік та оподаткування (071), Фінанси, банківська справа та страхування (072), Менеджмент (073).

Наукове видання розміщується у відкритому доступі та висвітлює актуальні питання з маркетингу інновацій та інноваційного менеджменту. Розглядаються теоретичні, методологічні та практичні аспекти інноваційних трансформацій в економіці.

Вебсайт: https://mmi.fem.sumdu.edu.ua/

Змінюємо мову користування на українську, знаходимо поточний випуск і обираємо потрібний номер журналу

«Освіта Сумщини» інформаційний, науково-методичний журнал

(Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти)

 Журнал адресований усім учасникам освітнього процесу.

 Основна мета журналу – висвітлення значущих заходів і досліджень у галузі освіти Сумської області, ознайомлення з інноваційними технологіями, популяризація актуального досвіду педагогів, майстрів виробничого навчання, а також публікації методичних рекомендацій до різних видів діяльності. У журналі публікуються статті науково-методичного,інформаційно-методичного, навчально-практичного характеру, нормативно-правові документи, аналітичні статті, досвід роботи, відповіді на запитання та інші матеріали.

Вебсайт: https://cutt.ly/nCWTrk2, далі переходимо на сторінку архіву журналів та читаємо журнал у форматі PDF.

Архів номерів журналуhttp://www.soippo.edu.ua/index.php/34-2010-11-24-15-07-23/128-2011-03-30-11-04-52

 

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ