ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Професійна освіта

1. Основи наукових досліджень : навч. посіб. / Олег Миколайович СінчукТетяна Михайлівна БерідзеМіла Леонідівна БарановськаОлександр Валерійович ДанілінДмитро Олегович Кальмус.– Кривий Ріг : ПП Щербатих О. В.; Київ : [б.в.], 2022.– 195 с. : іл., табл.300 пр.– Бібліогр.: с. 174-177 . – На укр. яз.

 

ISBN 978-617-639-336-8.

 

Ефективний розвиток економіки України в сучасних умовах можливий лише на основі широкого використання науково-технічних досягнень і формування могутнього українського інтелектуального потенціалу. Навчальний посібник висвітлює основні теоретичні положення, питання методології та організації науково-дослідницької діяльності; формування теоретичного і практичного підґрунтя для ефективного, кваліфікованого проведення наукових досліджень як у процесі навчання у вищих навчальних закладах, так і на практиці.

 

Основи наукових досліджень : навч. посіб.

 

2. Основи наукових досліджень : метод. рекомендації до виконання практ. роб. для здобувачів вищої освіти по спец. 192 - Будівництво та цивільна інженерія / [уклад. : С. О. Карпушин, В. І. Пантелеєнко, І. О. Скриннік та ін.] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. будівельні, дорожні машини і будівництво. - Кропивницький : ЦНТУ, 2022. - 76 с

Методичні рекомендації розроблені у відповідності до робочої програми дисципліни "Основи наукових досліджень" і призначені для виконання практичних робіт з даного курсу. Мета виконання практичних робіт з курсу полягає у вивченні та засвоєнні основних понять, методів проведення наукових досліджень, оволодінні навичками теоретичних та експериментальних досліджень, обробки експериментально отриманих даних, складання звіту з наукової роботи, написання наукової роботи, статті.

Основи наукових досліджень : метод. рекомендації до виконання практ. роб.

 

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ