ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Рекомендовані статті за тематикою «Туризм, готельно-ресторанний бізнес»

«Інвестиції: практика та досвід» № 2, 2023

КЛЮЧОВІ ЗАКОНОМІРНОСТІ ТРАНСФОРМАЦІЇ ПРОЦЕСІВ В ТУРИСТИЧНІЙ ІНДУСТРІЇ

В. В. Джинджоян, О. Г. Боровська,  33-37

https://nayka.com.ua/index.php/investplan/article/view/981/990

«Інвестиції: практика та досвід» № 24, 2022

МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ ЯК ЧИННИК ЗРОСТАННЯ СВІТОВОЇ ЕКОНОМІКИ

Г. О. Шамборовський, І. М. Грабинський, І. В. Приходько, 12-18

https://nayka.com.ua/index.php/investplan/article/view/854/863

«Інвестиції: практика та досвід» № 23, 2022

ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ ЯК ІМПЕРАТИВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ

М. Г. Бойко, С. В. Бондар, 32-38

https://nayka.com.ua/index.php/investplan/article/view/824/833

«Інвестиції: практика та досвід» № 22, 2022

РОЛЬ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ РЕГІОНУ У ДИНАМІЧНОМУ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ

Г. О. Фесенко, 79-85

https://nayka.com.ua/index.php/investplan/article/view/800/808

«Інвестиції: практика та досвід» № 21, 2022

ВНУТРІШНІ МЕРЕЖІ ТА СИСТЕМНА МАРШРУТІЗАЦІЯ КЛАСТЕРІВ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

О. О. Маслиган, Е. В. Тодьєрішко, О. В. Баула, О. М. Лютак, 43-48

https://nayka.com.ua/index.php/investplan/article/view/694/702 , (English)

 

«Географія та туризм», випуск 62, січень 2022

Браславська О.В. СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ ФАКТОРІВ ПРИВАБЛИВОСТІ ТЕРИТОРІЇ ЯК КОМПОНЕНТА ТУРИСТСЬКОГО І РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ

http://www.geolgt.com.ua/images/stories/zbirnik/vipusk62/v621.pdf 

Машіка Г.В., Нич Т.В. ГЕОПРОСТОРОВА ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНИХ ТЕРИТОРІЙ В КОНТЕКСТІ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

http://www.geolgt.com.ua/images/stories/zbirnik/vipusk62/v622.pdf

Кізюн А.Г. ПОДІЛЬСЬКЕ ПРИДНІСТЕР'Я, ЯК МОДЕЛЬНИЙ РЕГІОН ДЛЯ РОЗВИТКУ ЕКСТРЕМАЛЬНОГО ТУРИЗМУ

http://www.geolgt.com.ua/images/stories/zbirnik/vipusk62/v623.pdf

Опря Б.О., Опря І.А. ТУРИСТИЧНІ РЕСУРСИ ТА ПРОБЛЕМИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ (ПРИКЛАД м. КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ, УКРАЇНА)

http://www.geolgt.com.ua/images/stories/zbirnik/vipusk62/v624.pdf

«Географія та туризм», випуск 69, жовтень 2022

Мелько Л.Ф.,Уварова Г.Ш., Антоненко В.С. СПАДЩИНА ЮНЕСКО: СУТНІСТЬ, СТРУКТУРНІ КОМПОНЕНТИ, ТУРИСТИЧНІ МОЖЛИВОСТІ

http://www.geolgt.com.ua/images/stories/zbirnik/vipusk69/v691.pdf

«Ресторанний і готельний консалтінг. Інновації» №1 2022,т.5

Технології управління конфліктами в готельно-ресторанному бізнесі

Оксана Полінкевич , 23-36

http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/article/view/260869/257420

Фулфілмент цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі

Людмила Бовш, Шгор Комарніцький, Ксенія Приходько, 37-51

http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/article/view/260872/257426 

Оцінювання стану розвитку готельного бізнесу в Україні

Оксана Громик, 52-62

http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/article/view/260873/257441 (English)

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ