ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Настановча зустріч перед початком виробничої практики

На кафедрі землеробства 03 квітня 2024 р. відбулось засідання наукового гуртка «Землеробець», яке було присвячене початку виробничої практики для студентів ІІІ курсу агрономічного факультету спеціальності 201 «Агрономія». Викладачі кафедри надали рекомендації щодо фото фіксації різних видів робіт під час роботи в господарстві, що в подальшому дозволить студентам представити змістовну презентацію при захисті щоденника-звіту про проходження виробничої практики. Акцентована увага студентів на оформленні щоденника, де обов’язковими елементами є підтвердження прибуття і вибуття з підприємства або організації, наведена характеристика практиканта від агрономічної служби місця проведення практики тощо.

Після таких настанов відбулась традиційна доповідь, присвячена особливостям технології вирощування с.-г. культур як при застосуванні зрошення, так і без. Виступила студентка ІІІ курсу Дар’я АРКУШЕНКО, яка представила презентацію на тему: «Технологія вирощування цибулі ріпчастої при краплинному зрошенні на півдні Одеської області».

Дар’я АРКУШЕНКО аргументувала вибір теми своєї доповіді тим, що вона виїжджає на виробничу практику у господарство Одеської області, яке  почало займатися вирощуванням цибулі ріпчастої при краплинному зрошенні. Викладачі кафедри побажали їй високих результатів (професійних, фінансових) під час проходження виробничої практики.

Доцент кафедри Шепель А.В.