ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Меморандум про співпрацю між ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» та компанією TAFF Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi

У лютому 2018 року проректором з наукової роботи та міжнародної діяльності професором О.В. Аверчевим було підписано меморандум про співпрацю ДВНЗ «ХДАУ» та Компанією TAFF Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi. Організатором підписання меморандуму виступив Інститут ПКП. Метою співробітництва є спільні дії з реалізації заходів, щодо практичної підготовки студентів денної та заочної форми навчання (1, 2, 3 курси та перший рік магістратури).

Компанія TAFF Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi створена молодими людьми і працює для молодих людей, щоб рівень знань, кругозір і професійна підготовка постійно поліпшувалися, а навички, набуті під час проходження міжнародної практики, могли стати в нагоді при побудові майбутньої кар’єри.

 

У лютому 2018 року за участю Інституту ПКП було проведена зустріч представників компанії з потенційними учасниками дуального процесу в освіті. Під час студентської години, спеціалісти компанії TAFF Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi зазначили, що мають особистий досвід проходження практики в Туреччині. В світлі процесу євроінтеграції та переходу на дуальну освіту в Україні це є однією з головних переваг компанії.

 

На фото: студентська година на економічному факультеті.

 

На фото: студентська година на економічному факультеті.

Автор: начальник відділу ІПКП ДВНЗ «ХДАУ» Барсук Ю.В.