ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вебінар «Вихід на новий якісний рівень освіти за допомогою інтерактивного стола та інтерактивної парти»

Подати заявку: https://forms.gle/ujZLXzDuebma3tQt5

Участь безоплатна

Мета вебінару: ознайомитися з сенсорним інтерактивним столом та інтерактивною партою, особливостями використання їх в освітньому процесі, удосконалити професійну компетентність з використання цифрових технологій.

Цільова група:  педагогічні працівники

 Під час вебінару учасники:

- ознайомляться з сенсорним інтерактивним столом та інтерактивною партою;

- дізнаються, як використовувати сенсорні інтерактивні столи та парту на різних етапах  уроку, в  роектній роботі, стем-навчанні та інклюзивному навчанні;

 - удосконалять вміння обирати сенсорні інтерактивні столи та парту до визначених завдань та з врахування вікових особливостей учнів.

Детальніше про вебінар: http://www.airo.com.ua/vihid-na-novij-yakisnij-riven-osviti-za-dopomogoyu-interaktivnogo-stola-ta-interaktivno%d1%97-parti/

Ведуча вебінару:  Максимова Оксана, експерт з питань впровадження ІКТ в освітньому процесі, спікер всеукраїнських семінарів та конференцій, координатор Академії інноваційного розвитку освіти по Сумській області, сертифікований тренер ТОВ Крео Сінержі ТМ Intboard.

За участь у вебінарі ви отримаєте:

- Сертифікат учасника вебінару, в якому зазначається кількість прослуханих годин (3 год, кредит ЄКТС – 0,1).

- Блокнот OneNote з інтерактивними посиланнями на матеріали вебінару.

- Відеозапис трансляції вебінару.

Участь безкоштовна.

Організаційний внесок за сертифікат (3 академічні години, кредит ЄКТС – 0,1), запис вебінару, презентацію виступу – 200 грн.

Сертифікати ТОВ "Академія інноваційного розвитку освіти" зараховуються у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 “Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників”, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.

Навчальний вебінар проводиться в рамках проекту "Підготовка керівних, педагогічних та науково-педагогічних кадрів до роботи за інноваційними освітніми технологіями "Академія інноваційного розвитку освіти", на виконання програми спільної діяльності МОНУ та НАПН України та за підтримки ТОВ Академія інноваційного розвитку освіти.

Організаційний внесок за сертифікат, запис вебінару та презентацію - 200 грн.

Передбачається гостьовий доступ до вебінару. Учасники з гостьовим доступом будуть безкоштовно підключені до вебінарної кімнати за наявністю вільних місць. Сертифікат Академії інноваційного розвитку освіти, відеозапис трансляції вебінару та презентацію з матеріалами ці учасники отримують після повної оплати вебінару.

Записатись на вебінар: https://forms.gle/ujZLXzDuebma3tQt5

Ознайомитись з графіком проведення вебінарів та скайп-тренінгів можна на сайті Академії: http://www.airo.com.ua/vebinary/

Автор: Шелахова Карина (29.11.2021)