ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наш курс “Як вигравати кейс-чемпіонати” готовий і вже 7-8 лютого ми розпочнемо проводити тренінги.

Минулого року у нас був великий курс тренінгів для студентів та викладачів зі всієї України. Ми не ділили вас на групи по регіонах, що обмежувало наші можливості для персональної взаємодії.

Цього разу ми розширили наші можливості, знайшли 6 менторів і хочемо розбити вас на 9 груп відповідно до наших цільових областей: підконтрольні території Донецької та Луганської, Запорізька, Херсонська, Одеська, Рівненська, Харківська, Івано-Франківська та Київська (окрім м. Київ).

І для того, щоб зробити курс максимально корисним для вас, ми обмежимо кількість учасників у кожному регіоні, щоб мати можливість давати кожному персональний фідбек. Тому кожна група буде в окремій телеграм бесіді під кураторством одного з наших менторів. У кожній групі у нас буде максимум 30 студентів та 10 викладачів.

Ви вже раніше реєструвалися і показували свою зацікавленість у проекті. Однак зараз ми хочемо підтвердити вашу можливість брати участь у тренінгах та кейс-чемпіонаті впродовж наступних 3 місяців. Тому перед тим як поширювати анонс публічно в понеділок, кидаємо його вам, щоб ви та ваші колеги встигли заповнити форму.

Детальніше про курс читай тут:

https://yaroslavzhydyk.notion.site/ea82dfbda5e44df596055818fca84b55  

Реєструйся на курс тут:

https://forms.gle/UqhDgRRcMkXeBs117  

Якщо захочете поширити інформацію про курс серед ваших друзів, колег, студентів (але обов’язково найактивніших, які справді будуть готові інвестувати час у процес), то ось тут ви можете знайти всю інформацію:

https://docs.google.com/document/d/1M2hR30dck4wufl1tpGRctMKC4o3Su8n0rhWnrTvMIYM/edit?usp=sharing

 

Автор: Шелахова Карина (31.01.2022)