ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Mavista – дуальна освіта закордоном

У лютому 2023 року партнер Херсонського державного аграрно-економічного університету студентська служба працевлаштування Mavista, лозунг якої «Працюй. Навчайся. Подорожуй», презентувала можливості дуальної освіти закордоном для здобувачів вищої освіти агрономічного, біолого-технологічного факультетів та факультету рибного господарства та природокористування.

Перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Вікторія Грановська, долучившись до зустрічі, наголосила про важливість дуальної освіти та підкреслила унікальні можливості, які надає Mavista: працювати, заробляти, відпочивати, подорожувати та розважатись!

Mavista пропонує працевлаштування за програмою дуальної освіти у різноманітних галузях. Серед них: 99 – готелі, 63 – заклади громадського харчування, 31 – склади, 19 – розсадники, 35 – ферми, 47 – сади та поля.

Під час презентації виконавчий директор Соломія Щуцька наголосила, що для реалізації дуальної освіти закордоном, одночасного навчання та роботи, здобувачі обов’язково мають звернути увагу на наявність ліцензії у підприємства та підписаного меморандуму із закладом освіти. Це запорука безпеки та успішного працевлаштування.

Керівництво, викладачі та здобувачі ХДАЕУ щиро вдячні за надану інформацію та сподіваються на плідну співпрацю.

Автор: навчально-методичний відділ (21.02.2023)