ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Стейкхолдери ХДАЕУ щодо нових напрямків практичного та дуального навчання у Німеччині

20 квітня 2023 року партнер Херсонського державного аграрно-економічного університету, ABM Partners провели презентацію щодо нових можливостей практичного та дуального навчання у Німеччині для здобувачів вищої освіти агрономічного та економічного факультетів.

У привітальному слові до здобувачів перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Грановська Вікторія Григорівна розповіла, що метою практичного навчання є сприяння інтеграції національної аграрної освіти до світового освітнього простору на основі закріплених теоретичних знань студентів та вивчення практичного досвіду ведення сільського господарства в країнах з розвиненим аграрним сектором економіки, оволодіння передовими технологіями, вивчення досвіду застосування сучасної техніки та набуття практичних навичок роботи.

Співзасновник ABM Partners Віталій Андрусяк розповів про можливості здобувачів різних напрямків підготовки у Німеччині та оформлення документації щодо практичного навчання.

Здобувачі у ході презентації виявили зацікавленність пропозиціями від партнера ХДАЕУ та почали задавати питання, на які отримували вичерпні відповіді.

Дякую Всім причетним до даного заходу!

Прямуємо РАЗОМ до перемоги!

Автор: завідувач виробничої практики НМВ Барсук Ю.В. (20.04.2023)