ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Сьогодні студент ХДАЕУ – завтра співробітник міжнародної компанії

4 жовтня 2023 року для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів агрономічного та економічного факультетів навчально-методичним відділом (Кан О.Ю. та Барсук Ю.В.) сумісно з міжнародною гуманітарною організацію Mercy Corps була проведена студентська година щодо можливостей працевлаштування здобувачів університету.

Представник міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps в Україні – Дмитро Омельченко, розповів про відкриття масштабної Програми підтримки та відновлення сільського господарства в Україні. Програма діятиме в трьох регіонах України, один з яких Південний (Миколаївська та Херсонська області) та передбачає підтримку та відновлення дрібних сільських домогосподарств, а також малих і середніх агропідприємств шляхом надання фінансових грантів фермерам та домогосподарствам.

У зв’язку з цим організація шукає талановитих і зацікавлених людей у свою команду. Серед відкритих вакансій – технічні експерти (консультанти), координатори, старші і молодші фахівці з агрономічною та економічною освітою.

Презентована програма викликала зацікавленість та жваве обговорення серед присутніх. Бажаючі долучитись до програми заповнили анкету для подальшого зв’язку з координаторами. Дякуємо організаторам за проведений захід.

Автор: навчально-методичний відділ (04.10.2023)