ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Практика та професійна підготовка в Німеччині від ABMpartners

23 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти факультету рибного господарства та природокористування, біолого-технологічному факультету та факультету архітектури та будівництва ознайомилися з офіційними програмами практик, які дають можливість закріпити отримані під час навчання знання на виробництві.

Презентував програму практичної підготовки партнер ХДАЕУ, співзасновник компанії ABMpartners Віталій Андрусяк, який розповів про можливості проходження практики та працевлаштування в Німеччині. Були представлені такі напрямки як: збір овочів, фруктів, ягід; сортування, очистка, пакування; тваринницькі ферми; трактористи та механіки; сфера гостинності; продаж агропродукції.

Практичний досвід за кордоном – це самореалізація, яка допоможе здобувачам ХДАЕУ набути впевненості в своїх силах і стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці, тому що сільське господарство Німеччини є високорозвиненою галуззю. Його висока продуктивність досягається шляхом застосування новітніх технологій та механізації праці.

Віталій наголосив, що ABMpartners завжди на зв’язку та допомагає з оформленням всієї необхідної документації щодо практики (договір, щоденник тощо).

Дякую нашим партнерам компанії ABMpartners за можливість ознайомитися з програмами практичної підготовки у Німеччині.

Автор: навчально-методичний відділ (23.10.2023)