ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ХДАЕУ підписав договір про співпрацю з ЛНАУ

Херсонським державним аграрно-економічним університетом в особі ректора Юрія Кирилова та Львівським національним аграрним університетом в особі ректора Володимира Снітинського було підписано договір про співпрацю в галузі підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.

 

До заходу залучилися директор навчально-наукового центру «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» ХДАЕУ Юрій Яремко та Стефанія Онисько – директор навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету.

Під час підписання договору сторони домовились про співпрацю, взаємозапрошуючи науково-педагогічних працівників пройти підвищення кваліфікації очно, заочно або дистанційно.

Крім того, в рамках підвищення кваліфікації (стажування) керівництво Херсонського державного аграрно-економічного університету запрошує працівників Львівського національного аграрного університету відвідати наш Херсонський край з його полями, теплим морем та екскурсіями.

Сподіваємося, що урочисте підписання договору стане початком плідної, цікавої і приємної співпраці.

За інформацією, будь ласка, звертайтеся в ННЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» ХДАЕУ за тел. (099) 162-57-75

Автор: Власенко В.І. (22.11.2021)