ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Урожайність та якість зерна і насіння польових культур у різних грунтово-кліматичних умовах»

У плановому засіданні студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г.Пелиха прийняли участь здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 201 Агрономія Березан Є.Ю. та Мішуров В.А.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Візуалізація даних у галузі переробки та зберігання продукції тваринництва»

У засіданні прийняли участь здобувачі вищої освіти першого бакалаврського та другого магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

 

Детальніше...

Травневе засідання гуртка «Морфолог»

31 травня відбулося крайнє засідання у цьому семестрі наукового гуртку «Морфолог».

 

Детальніше...

Квітневе засідання наукового гуртку «Морфолог»

28 квітня пройшло чергове квітневе засідання наукового гуртка «Морфолог» на тему: «Вікові зміни у будові скелета тварин. Анатомія свійської собаки.», із здобувачами вищої освіти спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Детальніше...

Березневе засідання наукового гуртку «Морфолог»

24 березня 2023 року відбулось чергове засідання науковго гуртка «Морфолог» під керівництвом Овдієнко К.Т. асистента кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка.

 

Детальніше...

Лютневе засідання гуртка «Морфолог»

22 лютого під керівництвом асистента Овдієнко К.Т. на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка відбулося чергове засідання наукового гуртка «Морфолог» із здобувачами спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Альтернативні продукти харчування»

Планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції було присвячене питанню альтернативних продуктів у раціоні сучасного споживача. Адже світ змінюється, як змінюються і смакові вподобання людства.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія м'яса та м'ясних продуктів»

Значення м'ясної продукції харчування людини визначається насамперед тим, що вона покликана забезпечувати організм харчовими продуктами, які є основним джерелом білку в харчуванні людини.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог», присвячене питанням підвищення продуктивності та якості продукції овочевих культур

У переробній промисловості агропромислового комплексу нашої держави значну частку приросту продукції складає виробництво продуктів харчування, овочеві культури серед яких займають чималу частину. Крім того, значний попит вони мають і у свіжому вигляді.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог», присвячене питанням підвищення урожайності та якості зерна колосових культур

Виробництво та експорт зерна є показником благополуччя в сільському господарстві країни.

У складних та мінливих умовах сьогодення стабілізація виробництва продукції рослинництва є одним із найдієвіших важелів забезпечення продовольчої безпеки нашої держави.

Детальніше...