Виберіть потрібну мову

Ukrainian English French German Russian Turkish

Розвиток сільських територій

Студентський портал

             

Ознайомлення з організацією територій, вирощуванням, зберіганням та переробкою плодово-ягідної продукції на Виноробному господарстві Князя П.Н. Трубецького та приватному підсобному господарстві «Павлівські»

У рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між ХДАУ та Менонітської асоціацією економічного розвитку по реалізації Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва - під керівництвом координатор по роботі з вузами в рамках проекту UHBDP, професора Аверчева О.В.

12 вересня 2017 року студенти Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет», мали змогу відвідати підприємства партнерів нашого університету - виноробне господарство князя П.Н. Трубецького та приватне підсобне господарство «Павлівські», які розташовані в Херсонській області, Бериславському районі, с. Веселе.

 

Учасники практичної підготовки 

Виїзним заняттям було передбачено екскурсію до «Виноробного господарства князя П.Н. Трубецького», яка занурила студентів в дивовижний світ виноробства. Студенти на власні очі побачили весь процес виробництва, ознайомитися з новітніми досягненнями та сучасною технологією виробництва вин, їх сортів. На власні очі побачили новітне професійне обладнанням лідера галузі Della Toffola.

 

Учасники практичної підготовки 

Особливу увагу привернув ємкісний парк – комплекс стальних резервуарів зі складними шаруватими стінками.

 

Учасники практичної підготовки 

Екскурсовод ознайомила з завершеною реконструкцією історичної будівлі, провела в історичні підвали, розповіла історію та показала всі цінні колекції вина.

 

Учасники практичної підготовки 

На свіжому повітрі студенти зробили прогулянку по великих виноградних плантаціях, насолодилися чудовим видом на Дніпро і побачили як народжується виноград.

 

Учасники практичної підготовки 

Не аби яке враження студенти отримали від відвідування ППГ «Павлівські» студенти ознайомилися з сучасними технологіями вирощування посадкового матеріалу сучасних сортів винограду, полуниці та малини, а також мали унікальну можливість спілкування з провідними технологами господарства, які розповіли про перспективи та переваги ведення сучасного органічного виробництва.

 

Учасники практичної підготовки 

Ознайомилися з організацією плодово-ягідного виробництва, з конструкціями сучасного комплексу теплиць та їх облаштуванням системою крапельного зрошення.

 

Учасники практичної підготовки 

Пройшла зустріч з директором Павлівські Михайло Михайлович, який розповів і пояснив, як відбувається вирощування винограду без хімічної обробки та останні досягнення в галузі органічного землеробства.

 

Учасники практичної підготовки 

Студенти та викладачі ДВНЗ «ХДАУ» вдячні Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), за можливість відвідування підприємств з новими технологіями, які застосовуються на Херсонщині.  

Автор: начальник відділу ІПКП Барсук Ю.В