ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне заняття на ПрАТ «Чумак».

 

В рамках співпраці з UHBDP «Український проект бізнес – розвитку плодоовочівництва» під керівництвом д.с.-г.н., професора  Аверчева О.В. спільно з Інститутом підвищення кваліфікації та перепідготовки, студенти ІІІ – V курсів економічного факультету з викладачами кафедри економіки та фінансів доц. Бойко Л.О., ас. Карнаушенко А.С., Ярмоленко В.В., Давидко А. В. провели виїзне заняття студентів на базі ПрАТ «Чумак» з метою поєднання навчання і практики, роботи за фахом, яка сприятиме відпрацюванню необхідних компетенцій майбутніх фахівців.

 

ПрАТ "Чумак" – компанія національного рівня, одне з найбільших підприємств в Україні. Основна діяльність компанії - виробництво продуктів харчування. "Чумак" пропонує споживачам кетчупи, соуси, майонези, томатну пасту, соки, соняшникову олію, консервовані овочі та макаронні вироби.

 

Начальник цеху розливу рідких продуктів харчування Старикова Галина Валеріївна провела цікаву екскурсію по цехах де виробляють кетчупи, соуси та майонези. Студенти мали можливість спостерігати за роботою укладальників-пакувальників, укладальників продуктів консервування, сортувальників у виробництві харчових продуктів, водіями навантажувачів та ін.

 

Начальник складського господарства Гребеньков Іван Анатолійович розповів студентам про умови зберігання готової продукції. На експорт компанія відправляє до 20% продукції (країни-імпортери: Білорусь, Естонія, Молдова, Казахстан, Узбекистан, Ізраїль, Німеччина, Італія, Іспанія, Непал, США).

Ми пишаємося тим, що на підприємстві працюють наші випускники. Зюмкін Євгеній Олександрович випускник економічного факультету 2014 р. працює бухгалтером по основним засобам у фінансово-економічному відділі. Він з задоволенням розповідав про своє навчання та про те, які знання отримані у Вузі йому стали в нагоді професійної діяльності.

 

В компанії ПрАТ "Чумак" приділяють значну увагу кар’єрному зростанню своїх працівників, стимулюючи отримання ними вищої освіти.

 

      Дякуємо директору з безпеки та зв’язків з громадськістю Бойку О.О., адміністратору головного офісу Зюмкіній О.М. за організацію такого цікавого заходу, де була можливість отримати дуже корисну інформацію.

Автори: Бойко Л.О., Карнаушенко А.С.