ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Конкурс на кращу бізнес-ідею «МЕНЕДЖМЕНТ – БІЗНЕС NEW GENERATION.UA».

19 квітня 2018 року кафедрою менеджменту організацій у рамках роботи студентського наукового гуртка «Сучасний менеджер» за підтримки UHBDP «Український проект бізнес – розвитку плодоовочівництва» під керівництвом д.с.-г.н., професора  Аверчева О.В. було проведено 3-й етап конкурсу на кращу бізнес-ідею «МЕНЕДЖМЕНТ – БІЗНЕС NEW GENERATION.UA».

 

Конкурс проводився серед студентів 1-5 курсів денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент».  Його основна мета - розвиток культури бізнесу та інноваційності, визначення кращої бізнес-ідеї, підтримка талановитої молоді.

 

Із привітальним словом до учасників звернувся проректор з наукової роботи, д.с.-г.н., професор  Аверчев О.В. Він зазначив, що ефективна взаємодія з бізнесом є важливою передумовою для успішної подальшої кар’єри студента та побажав плідних успіхів всім конкурсантам.

Експертна комісія на чолі з деканом Економічного факультету, к.е.н, доцентом Грановською В.Г. згідно до затверджених критеріїв оцінювала особистісний потенціал учасників конкурсу.

 

Конкурсантами було презентовано бізнес-ідеї, які вражали своїм різноманіттям.

 

Переможницею конкурсу на кращу бізнес-ідею «МЕНЕДЖМЕНТ – БІЗНЕС NEW GENERATION.UA» стала студентка 3 курсу 3 групи     Гринько Д.П., яка презентувала бізнес-ідею «Портативна аптечка - браслет».

 

Вітаємо студентку зі здобутою перемогою!

Бажаємо всім учасникам конкурсу плідних успіхів у подальшій науковій діяльності та студентському житті!

Автор: Шепель Т.С.