ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Профорієнтаційні зустрічі кафедри соціальних та поведінкових наук «Родзинки навчання у Херсонському державному аграрно-економічному університеті»

Викладач кафедри соціальних та поведінкових наук економічного факультету Олена Шаумян 30 квітня 2024 року провела профорієнтаційну зустріч із учнями 10-го та 11-го класів у Созонівському ліцеї Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району.

Детальніше...

Вітаємо здобувача ХДАЕУ з перемогою у другому турі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної та економічної інклюзії

24 квітня на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся другий тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної та економічної інклюзії серед здобувачів вищої освіти з багатьох ЗВО України.

Детальніше...

Зустріч здобувачів біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету з директором випробувальної лабораторії ТОВ «РДС ІЛ»

30 квітня 2024 р. відбулася зустріч здобувачів біолого-технологічного факультету ХДАЕУ з директором випробувальної лабораторії ТОВ «РДС ІЛ» Михайлюченко Іриною Володимирівною.

 

Детальніше...

Робота секції «Підприємництво, облік та фінанси в умовах сучасних викликів» у рамках Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Міждисциплінарні наукові студії 2024»

26 квітня 2024 року в рамках Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Міждисциплінарні наукові студії 2024» відбулось засідання секції «Підприємництво, облік та фінанси в умовах сучасних викликів».

Детальніше...

Унікальність навчання в ХДАЕУ! Профорієнтаційні зустрічі кафедри соціальних та поведінкових наук

У комунальному закладі «Ліцей «Новенський» Кропивницької міської ради» 29 квітня 2024 року доцент кафедри соціальних та поведінкових наук ХДАЕУ Олена Шаумян провела профорієнтаційну зустріч із учнями 11-х класів, ознайомивши із спеціальностями ХДАЕУ.

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

Участь здобувачів спеціальності 071 Облік і оподаткування у практичному вебінарі

29 квітня 2024р. здобувачі освітньої програми «Облік і оподаткування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти разом з представниками кафедри підприємництва, обліку та фінансів доєдналися до професійного вебінару на тему «Зразковий ФОП: податки, ліміт доходів, РРО, товарний облік».

Детальніше...

Міжнародний День праці

Історія свята 1 травня почалася в 1886 році в Чикаго, коли півмільйона людей вийшли на мітинги, вимагаючи скорочення робочого дня до 8 годин. До цього моменту вони працювали по 15-20 годин на добу. Того дня поліцейські намагалися заспокоїти мітингувальників, а сама акція закінчилася безліччю жертв - загинули кілька протестантів і співробітників правопорядку. 

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Захист і карантин рослин»

29 квітня 2024 р. відбулось засідання наукового гуртка «Захист і карантин рослин», у якому взяли участь викладачі кафедри ботаніки та захисту рослин, здобувачі вищої освіти агрономічного факультету ХДАЕУ.

Детальніше...

Підсумкова спортивно-інтелектуальна вікторина визначала найкращих!!!

В межах фізкультурно-спортивного марафону викладачі фізичного виховання провели підсумкову “Спортивну вікторину” з неймовірною кількістю цікавих питань з життя зірок спорту, олімпійських ігор, здоров'я та здорового способу життя!

Детальніше...

Здобувачі ХДАЕУ чемпіони змагань з волейболу!

В університеті був проведений перший етап онлайн-змагань з волейболу в межах І туру обласних змагань за програмою Спортивних ігор серед закладів вищої освіти в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України.

Детальніше...

Співробітництво заради майбутнього Херсонщини між ХДАЕУ та Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області

Наприкінці квітня 2024 року ХДАЕУ в особі ректора Ю.Є.Кирилова та Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області в особі начальника Р.В.Кальницького підписали договір «Про співробітництво».

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Конкурс на кращий бізнес-план зі створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на селі, 2014

Методичні рекомендації з проведення конкурсу серед студентів ВНЗ Мінагрополітики на кращий бізнес-план зі створення багатофункціонального сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу (2014 р.) (doc-файл).

Для перевірки та відбору до конкурсної комісії необхідно подавати: 2 паперові примірники бізнес-плану та його електронні версії. Файли бізнес-плану та наявні додатки необхідно подавати у вигляді архіву. Назви Word, Excel – файлів та архіву мають складатися з прізвища конкурсанта, абревіатур спеціальності та ВНЗ (наприклад: Іванова, Облік і аудит, Херсонський державний аграрний університет – ivanova_oblik_KhDAU.*).

Кінцевий термін подання конкурсних робіт – 10 жовтня 2014 року.

За додатковою інформацією звертатися до Міжрегіонального навчально-практичного центру розвитку сільських територій (контактна особа – Артеменко Лариса Василівна. (0552) 41 74 28; (066)8684471, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  та ДУ «НМЦ «Агроосвіта» (контактна особа – Кононенко Василь Парфенійович; тел. (067)5950212, (095)3355242, (063)5311914, e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).