ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Найкращий подарунок–книга!

Сьогодні, 1 травня, завідувач кафедри землеробства ХДАЕУ, доктор сільськогосподарських наук, Аверчев Олександр Володимирович відвідав Кіровоградську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Д. І. Чижевського – яка є однією з найстаріших в Україні, найбільшою за обсягом фондів книгозбірня області.

Детальніше...

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Міждисциплінарні наукові студії 2024»

26 квітня 2024 року економічним факультетом Херсонського державного аграрно-економічного університету було проведено Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію «Міждисциплінарні наукові студії 2024».

Детальніше...

«Писанка мальована - великодні традиції українців» - конкурс до 150-річчя заснування вищого навчального закладу та свята Великодня

Кафедра технологій виробництва та переробки с.-г. продукції імені академіка В.Г. Пелиха завжди долучалась до проведення культурно-масових заходів, які організовував наш університет серед студентської та учнівської молоді. Особливо запам’ятались заходи, які приурочувались до свята Великодня.

Детальніше...

Онлайн-консультація з практичної підготовки для здобувачів ОС Бакалавр спеціальностей біолого-технологічного факультету

01.05.2024 відбулась онлайн-консультація перед проходженням виробничої практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти біолого-технологічного факультету ХДАЕУ спеціальностей 181 Харчові технології та 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Детальніше...

Запрошуємо на вебінари

Шановні науковці!

Пропонуємо вам взяти участь у безкоштовних вебінарах від Clarivate та Elsevier, що заплановані на травень 2024 року. Вебінари проводяться на платформі ZOOM. 

 

Детальніше...

Квітневе засідання наукового гуртку «Морфолог»

30 квітня пройшло чергове квітневе засідання наукового гуртка «Морфолог» на тему: «Вікові зміни у будові скелета тварин. Анатомія свійської собаки.»

 

Детальніше...

Профорієнтаційні зустрічі кафедри соціальних та поведінкових наук «Родзинки навчання у Херсонському державному аграрно-економічному університеті»

Викладач кафедри соціальних та поведінкових наук економічного факультету Олена Шаумян 30 квітня 2024 року провела профорієнтаційну зустріч із учнями 10-го та 11-го класів у Созонівському ліцеї Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району.

Детальніше...

Вітаємо здобувача ХДАЕУ з перемогою у другому турі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної та економічної інклюзії

24 квітня на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся другий тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної та економічної інклюзії серед здобувачів вищої освіти з багатьох ЗВО України.

Детальніше...

Зустріч здобувачів біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету з директором випробувальної лабораторії ТОВ «РДС ІЛ»

30 квітня 2024 р. відбулася зустріч здобувачів біолого-технологічного факультету ХДАЕУ з директором випробувальної лабораторії ТОВ «РДС ІЛ» Михайлюченко Іриною Володимирівною.

 

Детальніше...

Робота секції «Підприємництво, облік та фінанси в умовах сучасних викликів» у рамках Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Міждисциплінарні наукові студії 2024»

26 квітня 2024 року в рамках Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Міждисциплінарні наукові студії 2024» відбулось засідання секції «Підприємництво, облік та фінанси в умовах сучасних викликів».

Детальніше...

Унікальність навчання в ХДАЕУ! Профорієнтаційні зустрічі кафедри соціальних та поведінкових наук

У комунальному закладі «Ліцей «Новенський» Кропивницької міської ради» 29 квітня 2024 року доцент кафедри соціальних та поведінкових наук ХДАЕУ Олена Шаумян провела профорієнтаційну зустріч із учнями 11-х класів, ознайомивши із спеціальностями ХДАЕУ.

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Відбулася чергова атестаційна сесія щодо вільного володіння державною мовою

24 квітня у Херсонському державному аграрному університеті відбулася чергова атестаційна сесія щодо вільного володіння державною мовою для осіб, які претендують на вступ на державну службу.

Автор: Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина