Кафедра інженерії харчового виробництва
ауд. №72 - кабінет завідувача кафедрою
ауд. 76 – кабінет викладачів
Корпоративна пошта:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
E-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Рік заснування кафедри - 2016 рік
|
Новікова Наталя Володимирівна - в. о. завідувача кафедри, кандидат сільськогосподарських наук, доцент. Кількість наукових та навчально – методичних праць - 37: із них 1 колективні монографія, 14 статей у фахових виданнях України, 5 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково - метричних баз, в т. ч. 2 публікацій в Scopus, 2 свідоцтва на авторський твір, 3 патенти на корисну модель. Тематика науково – дослідної роботи: «Впровадження елементів безпечності при виробництві молочної продукції». Викладає дисципліни: «Інноваційні технології харчових виробництв», «Лабораторна справа підприємств харчової промисловості», «Організація ХАССП на підприємствах харчової промисловості», «Основи сенсорного аналізу харчових продуктів», «Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Товарознавство харчових продуктів». Корпоративна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Профіль GoogleScholar: Наталія Новікова Профіль Researchgate: Наталія Новікова Ідентифікатор автора Scopus: 57207860462 Ідентифікатор автора Web of Science: Наталія Новікова Ідентифікатор автора ORCID: 0000-0001-5393-688X |
![]() |
Ряполова Ірина Олександрівна - кандидат сільськогосподарських наук, доцент. Кількість наукових та навчально – методичних праць – 102: із них 21 стаття у фахових виданнях України, 3 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково - метричних баз, в т. ч. 2 публікації в Scopus, 2 свідоцтва на авторський твір. Тематика науково – дослідної роботи: «Впровадження системи контролю виробництва продукції тваринництва за біологічними ризиками». Викладає дисципліни: «Експертиза харчових продуктів», «Технічна мікробіологія», «Основи ветсанекспертизи», «Санітарна мікробіологія», «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів», «Санітарія і гігієна харчових виробництв», «Мікробіологія». Корпоративна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Профіль GoogleScholar: Ірина Ряполова Профіль Researchgate: Ідентифікатор автора Scopus: 57207853973 Ідентифікатор автора Web of Science: Ірина Ряполова Ідентифікатор автора ORCID: 0000-0002-7672-6639 |
![]() |
Дзюндзя Оксана Валентинівна – кандидат технічних наук, доцент. Кількість наукових та навчально – методичних праць – 67: із них 7 колективні монографій, 13 патенти на корисну модель, 7 статей у фахових виданнях України, 3 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково - метричних баз, в т. ч. 5 публікації в Scopus. Тематика науково – дослідної роботи: «Розробка технології функціональних продуктів». Викладає дисципліни: «Технологія продуктів функціонального призначення», «Оптимізація технологічних процесів», «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Технологія оздоровчих харчових продуктів», «Актуальні проблеми галузі», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Кулінарний дизайн». Корпоративна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Профіль GoogleScholar: Оксана Дзюндзя Профіль Researchgate: Ідентифікатор автора Scopus: 57207853973 Ідентифікатор автора Web of Science: AAB-3869-2020 Ідентифікатор автора ORCID: 0000-0002-1996-7065 |
![]() |
Воєвода Надія В’ячеславівна – кандидат технічних наук, старший викладач. Кількість наукових та навчально – методичних праць – 60: із них 10 у фахових виданнях України, 2 у колективних монографіях, 2 у інших наукових виданнях, 3 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково-метричних баз, в т. ч. 2 публікації в Scopus. Тематика науково – дослідної роботи: «Екологічні основи забезпечення якості продукції». Викладає дисципліни: «Історія розвитку харчової науки», «Теоретичні основи технології харчових виробництв», «Сучасні методи наукових досліджень», «Технологія бродильних виробництв», «Основи інспектування харчових продуктів», «Технологія жирів та жирозамінників». Корпоративна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Профіль GoogleScholar: Надія Воєвода Ідентифікатор автора Scopus: 57192821111 Профіль Researchgate: Надія Воєвода Ідентифікатор автора Web of Science: Надія Воєвода Ідентифікатор автора ORCID: 0000-0002-3324-965X |
![]() |
Вогнівенко Людмила Петрівна - кандидат сільськогосподарських наук, доцент. Кількість наукових та навчально – методичних праць - 122: із них 27 статей у фахових виданнях України, 10 у зарубіжних виданнях. Тематика НДР: «Технологічна та біохімічна оцінка м’ясної сировини різних видів тварин при виробництві ковбасних виробів». Викладає дисципліни: «Технологія біологічно-активних речовин», «Біохімія тварин з основами фізичної та колоїдної хімії», «Фізична та колоїдна хімія», «Харчова хімія», «Нутріциологія». Корпоративна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Профіль GoogleScholar: Людмила Вогнівенко Ідентифікатор автора Scopus: Людмила Вогнівенко Профіль Researchgate: Людмила Вогнівенко Ідентифікатор автора Web of Science: Людмила Вогнівенко Ідентифікатор автора ORCID: 0000-0002-7866-8081 |
![]() |
Коб’яков Сергій Михайлович – кандидат сільськогосподарських наук, доцент. Кількість наукових та навчально – методичних праць - 63: із них 32 у фахових виданнях України, 2 підручника, 2 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково-метричних баз, 1 свідоцтво на авторський твір, 9 патентів на корисну модель. Тематика науково – дослідної роботи: «Інноваційні технології консервного виробництва» Викладає дисципліни: «Дослідницький практикум», «Аналіз ризиків у харчових продуктах», «Мікроструктурний аналіз», «Технологічне обладнання харчової промисловості», «Процеси та апарати харчових виробництв», «Харчові добавки» «Технологія води та водопостачання харчових виробництв». Корпоративна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Профіль GoogleScholar: Сергій Коб’яков Ідентифікатор автора Scopus: Сергій Коб’яков Профіль Researchgate: Сергій Коб’яков Ідентифікатор автора Web of Science: ABA-1396-2020 ORCID: 0000-0002-2811-7572 |
![]() |
Шинкарук Марія Володимирівна - асистент кафедри. Кількість наукових та навчально – методичних праць - 18: із них 3 у фахових виданнях України, 1 у зарубіжних виданнях, що входять до різних науково - метричних баз, в т. ч. 1 публікація в Scopus. Тематика науково – дослідної роботи: «Інноваційні технології консервного виробництва» Викладає дисципліни: забезпечує практичну підготовку з дисциплін: «Біохімія з основами фізичної та колоїдної хімії», «Харчова хімія», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Технологія продуктів функціонального призначення», «Актуальні проблеми галузі», «Кулінарний дизайн», «Кулінарна етнологія», «Інноваційні технології харчових виробництв». Корпоративна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Профіль GoogleScholar: Мария Шинкарук Ідентифікатор автора Scopus: Марія Шинкарук Профіль Researchgate: Марія Шинкарук Ідентифікатор автора Web of Science: Марія Шинкарук Ідентифікатор автора ORCID: 0000-0003-3036-6778 |
ЗДОБУТКИ КАФЕДРИ ІНЖЕНЕРІЇ ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Навчально-методичне забезпечення кафедри
Держбюджетні та наукові теми кафедри
Матеріально-технічна база кафедри
Хронологія професорсько-викладацького складу кафедри
Презентація спеціальності 181 Харчові технології
|
ОСВІТНЯ ТРАЄКТОРІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ
ПРОВЕДЕННЯ ЛАБОРАТОРНИХ ТА ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ У НАВЧАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЯХ ФАКУЛЬТЕТУ
НАВЧАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ В АГРОІНТЕРНАТУРІ
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХЕРСОНЩИНИ
УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У ЗАХОДАХ УНІВЕРСИТЕТУ ТА МІСТА
ШКОЛА КУЛІНАРНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ
НАДАННЯ КЕЙТЕРІНГ ПОСЛУГ
УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З ПОСВЯТИ У СТУДЕНТИ ХЕРСОНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
Публікації кафедри інженерії харчового виробництва 2018-2019 н.р.
НОВІКОВА НАТАЛЯ ВОЛОДИМИРІВНА
Статті в Scopus
1. Дзюндзя О.В. Obtaining the powder-link raw matarials with the further research into properties of eggplant powders / О. В. Дзюндзя, В.Г. Бурак, О.В. Аверчев, Н.В. Новікова, І. О. Pяполова, А. В. Антоненко, Т. В. Бровенко, М. Ю. Криворучко, Г.Толок // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. Vol.5, Issue 11 (95). P. 14–20. doi: 10.15587/1729-4061.2018.143407
2. RESEARCH INTO THE USE OF ENERGY EFFICIENT PRESSES FOR CUTTING TEXTILE MATERIALS –FIBRES AND TEXTIL-2020 Vol 2, P 89-95
Патенти
- СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСИ "ПЕРЕПЕЛИНО-ДЕЛІКАТЕСНА" пат. 127774 Україна МПК A23L 13/60, A23L 23/206, A23L 13/00 . № u 201801359; заявл. 12.02.2018; опубл.27.08.2018, Бюл. № 16.
- НАЧИНКА ДЛЯ ВАРЕНИКІВ пат. 130985 Україна МПК A23L 7/157 (2016.01), A23L 3/36(2006.01). № u201803439; заявл. 02.04.2018; опубл.10.01.2019, Бюл. № 1.
- НАЧИНКА ДЛЯ "ПІСТНИХ ВАРЕНИКІВ" пат. 130986 Україна МПК A23L 7/157 (2016.01), A23L 3/36(2006.01). № u201803440; заявл. 02.04.2018; опубл.10.01.2019, Бюл. № 1.
- ЧАЙНИЙ НАПІЙ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ пат. 136870 Україна МПК A23L 2/00 № u201902921; заявл. 25.03.2019; опубл.10.09.2019, Бюл. № 17.
Опубліковані статті у фахових виданнях
- Новікова Н.В., Ряполова І. О. Схеми сертифікації для переробників сільськогосподарської та харчовоїпродукції Вісник Херсонського національного технічного університету. 2018. №. 4 (67). С.196-202
- Ряполова І. О. Новікова Н.В. Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками. Вісник Херсонського національного технічного університету. 2018. Вип 4 (67). С. 202-208.
- Новікова Н.В. Проведення контролю якості йогуртів та визначення їх конкурентоздатності Вісник Херсонського національного технічного університету. 2018. Вип. 2 (65).С. 131-137
- Новікова Н. В. Бурак В. Г. Формування змісту навчання етнічної кухні Китаю у студентів харчової галузі. Вісник Херсонського національного технічного університету .2019. № 2 (69) - С. 82- 87
- Бурак В. Г., Новікова Н. В. Дослідження впливу параметрів технології виробництва мясних охолоджених напівфабрикатів на безпечність продукції відповідно принципів ХАССП.. Вісник Херсонського національного технічного університету.2019. №.2 (69) С. 70-82
- Дзюндзя О. В. INVESTIGATION OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF POWDER OF EGGPLANTS / О. В.Дзюндзя, В. Г. Бурак, О. В. Аверчев, Н. В. Новікова, І. О. Pяполова, А. В. Антоненко, Т. В. Бровенко, М. Ю. Криворучко, Г. А. Толок // «EUREKA: Life Sciences» - 2018, - Vol. 5, р. 22-29 (Стаття мовою ЄС у виданні Естонії, яке включено до міжнародних наукометричних баз даних:РИНЦ, ResearchBib, Journalindex,Eurasian Scientific Journal Index,IndianScience.in, Index Copernicus (Poland), Google Scholar, WorldCat) doi:10.21303/2504-5695.2018.00723
-
Ряполова І.О., Новікова Н. В. Санітарно-гігієнічні показники молока-сировини, які впливають на якість сиру/ Вісник Херсонського національного технічного університету – 2020 – Вип- 1(72) - С. 129-135
-
Новікова Н. В., Драга А. Ю. Використання пряно – ароматичної сировини в хлібопеченні/ праці Таврійського державного агротехнологічного університету – 2020 – Вип. 20, Т.1. – С. 187-193.
Наукові роботи, надруковані в Україні
1.Новікова Н.В. Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання» в рамках реалізації проекту за підтримки програми Жана Моне. «Ризики інфікування харчових продуктів, засоби попередження і реагування» Міжнародна науково-практична конференція 19–20 квітня 2018 року м. Київ.
2.Новікова Н.В., Похіл К. Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання» в рамках реалізації проекту за підтримки програми Жана Моне. «Використання біотехнології в молочній промисловості» Міжнародна науково-практична конференція 19–20 квітня 2018 року м. Київ.
10. Новікова Н. В. Актуальні питання розвику економіки, харчових технологій та товарознавства «Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні» ХLI міжнародна наукова студентська конференція 17-18 квітня 2018 рік м. Полтава
16. Новікова Н. В. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва «Стан організації виробництва функціональних молочних продуктів» ІІІ Міжнародна науково – практична конференція 30-31 жовтня 2019 р. м. Харків.
РЯПОЛОВА ІРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА
Статті опубліковані у ScopusIWebofScience
Наукові роботи у виданнях, що включені до міжнародних баз даних
1. Дзюндзя О.В., Бурак В.Г., Аверчев О.В., Pяполова І.О., Антоненко А.В., Бровенко Т.В., Новікова Н.В. Криворучко М.Ю., Толок Г. А Investigation of technological properties of powder of eggplants «EUREKA: Life Sciences». 2018. Vol. 5. р. 22-29 (Стаття мовою ЄС у виданні Естонії, яке включено до міжнародних наукометричних баз даних: РИНЦ, ResearchBib, Journalindex, Eurasian Scientific Journal Index, IndianScience. in, Index Copernicus (Poland), Google Scholar, WorldCat) doi: 10.21303/2504-5695.2018.00723
2. O. Dzyundzya, V. Burak, І. Ryapolova, N. Voievoda, M. Shinkaruk, A. Antonenko, T. Brovenko, M. Kryvoruchko, G. Tolok, V.Mihailik (2019) Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder . EUREKA: Life Sciences, 4, 18–27. doi: http://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00956.
Статті опубліковані у фахових виданнях
Наукові роботи надруковані в Україні
4. Ряполова І.О., Прокопенко П.С. Визначення показників біобезпечності при забої та первинній переробці м’яса. «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку»: 2018 рік: матеріали міжнародної науково – практичної конференції м. Херсон, 2018. С.254-259.
ВОЄВОДА НАДІЯ В’ЯЧЕСЛАВІВНА
Статті, що входять до Scopus:
DOI: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2016.83593
DOI: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2019.174234
Монографії:
- Аверчев О.В., Воєвода Н.В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного. Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи: колективна монографія. Київ: «Центр учбової літератури», 2019. С. 411-421.
- Voievoda N. Рrospects of enterprises development by implementation of new healthcare products technologies. Theoretical and Methodological Approaches to the Formation of a Modern System of Enterprises, Organizations and Institutions’ Development: Collective Scientific Monograph (1st edition). Dallas, USA: Primedia eLaunch LLC, 2019. Р. 72-83.
DOI: 10.36074/tmafmseoid.ed-1.08
Патенти:
Статті, що входять до міжнародних баз даних:
DOI: http://dx.doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00956
Опубліковані статі у фахових виданнях:
- Воєвода Н.В., Похіл К.Є. Оптимізація технології виробництва грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. Вісник ХНТУ. Технічні науки. 2020. № 1(77). С. 81-88.
- Лозенко С.І., Воєвода Н.В. Дослідження результативності обробки виноматеріалів на базі ТОВ «Торгівельно виробнича компанія Квадро» Праці ТДАТУ. 2020. В 20. Т. 2. С. 168-174.
Наукові роботи, надруковані в Україні:
- Воєвода Н.В., Крючкова В.О. Розробка технології переробки відходів льону олійного у харчовій промисловості для виробництва халви ΛΌГOΣ. Мистецтво наукової думки. 2019. №8. С. 60—63. DOI: https://doi.org/10.36074/2617-7064.08.013
- Воєвода Н.В., Шинкарук М.В, Паталашка А.О. Технологія оздоровчих кондитерських виробів з гарбузу великоплідного Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 73-ої всеукр. наук.-практ. конф з міжнар. участю, м. Київ, 3-4 квітня 2019 р. Київ, 2019. С. 304-305.
- Воєвода Н.В., Шинкарук М.В, Паталашка А.О. Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. всеукр. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28-29 квітня 2019 р. Херсон, 2019. С. 24-25.
- Шинкарук М.В., Воєвода Н.В., Резніченко А.В. Використання інноваційних технологій на «Виноробному господарстві князя П.М. Трубецького». Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. всеукр. наук.-практ. конф.,
м. Херсон, 28-29 квітня 2019 р. Херсон, 2019. С. 7-9. - Воєвода Н.В., Вигоднер І.В., Білоусова Т.П. Моделювання процесу стерилізації гомогенних консервів засобами пакету pdetool системи matlab Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. всеукр. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28-29 квітня 2019 р. Херсон, 2019. С. 44-45.
- Воєвода Н.В., Третьяков О.В., Мєрна І.І. Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок. Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції: матер. міжвузів. студ. наук.-практ. конф., м. Мелітополь,
7-9 жовтня 2019 р. Мелітополь, 2019. С. 171-172. - Воєвода Н.В. Паталашка А.О., Новікова Н.В. Перспективні напрями переробки та реалізації органічного великоплідного гарбузу. Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції: матер. міжвузів. студ. наук.-практ. конф., м. Мелітополь,
7-9 жовтня 2019 р. Мелітополь, 2019. С. 164-165. - Ряполова І.О., Воєвода Н.В. Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матер. міжнар. наук. конф., м. Запоріжжя, 6 грудня 2019 р. Запоріжжя, 2019. Т. 2.
С. 51-52. - Воєвода Н.В., Ряполова І.О. Обгрунтування застосування рослин ендеміків півдня України у харчовій промисловості Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матер. міжнар. наук. конф., м. Запоріжжя, 6 грудня 2019 р. Запоріжжя, 2019.
Т. 2. С. 126-127. - Воєвода Н.В. Перспективи застосування гарбузу у промисловому виробництві овочевої ікри. Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки виробництва й переробки продукції тваринництва: матер. міжнар. наук.-практ. конф. м. Дніпро,
14 лютого 2020 р. Дніпро. С.337-338. - Лозенко С.І., Воєвода Н.В. Оцінка виноматеріалів попередньо оброблених бентонітом «Супер» фірми «Еногруп» вимогам якості та безпеки. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.287-291.
- Похіл К.Є., Воєвода Н.В. Оцінка асортименту грильяжних цукерок різних цільових аудиторій в Україні. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.321-325.
- Воєвода Н.В., Легутенко А.С. Аналіз ринку овочевої ікри вітчизняного та імпортного виробництва в Україні. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.278-281.
- Воєвода Н.В., Панасенко М.М. Оцінка вина мускат білий червоного каменю вимогам нормативних документів України. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон,
11 вересня 2020 р. Херсон. С.302-304. - Похіл К.Є., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 7-8.
- Панасенко М.М., Воєвода Н.В. Планування оптимізації технологічного процесу виробництва марочного білого лікерного вина. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 11-12.
- Легутенко А.С., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка ікри оздоровчого спрямування з гарбузом. Трансформація суспільних наук: соціально-економічний, лінгвістичний, політичний та IT-виміри: матер. міжнар. мультидисцип. наук. конф., м. Дніпро,
11 вересня 2020 р. Дніпро. С. 33-34. - Воєвода Н.В., Лозенко С.І. Проблеми та перспективи розвитку виноробних підприємств. Трансформація суспільних наук: соціально-економічний, лінгвістичний, політичний та IT-виміри: матер. міжнар. мультидисцип. наук. конф., м. Дніпро,
11 вересня 2020 р. Дніпро. С. 35-36.
ДЗЮНДЗЯ ОКСАНА ВАЛЕНТИНІВНА
Статті в Scopus
4. Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses/ O. Dzyundzyа et. al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019, Vol.4, Issue 11 (100). P. 56–63. doi: http://doi.org/10.15587/1729-4061.2019.174234
5. Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals/ O.Dzyundzya et. al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019, Vol.3, Issue 11 (99). P. 52–59. doi: http://doi.org/ 10.15587/1729-4061.2019.170617
Монографії
Патенти
Навчально-методичні посібники
1. Матеріали до атестації здобувачів вищої освіти. Навчально-методичний посібник для студентів РВО «бакалавр» спеціальності 241. Готельно-ресторанна справа закладів вищої освіти/ Орленко О.В., Носова І.О. Дзюндзя О.В., Якимчук Д.М., Старостенко О.В. / - Херсон: Видавництво ХДУ, 2018- 220 с.
Опубліковані статті у фахових виданнях
doi: http://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00956
5. Research of rational concentration of oilseed crops meals in the sandy dough semi-finished product / O. Dzyundzya et. al. EUREKA: Life Sciences.2019. Vol.4, P. 62–70. doi: http://doi.org /10.21303/2504-5695.2019.00948
Наукові роботи надруковані в Україні
1. Дзюндзя О.В., Басалаєв Р.О. Удосконалення технології хлібобулочних виробів на основі мультизернового борошна та порошків з буряка. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання: зб. наук. праць за матер. IХ міжнар. наук.-прак. конф., 22-23 березня 2018. М-во освіти і науки Украни, Черкас. держ. технол. ун-т., Черкаси: Чабаненко Ю. А., 2018. С. 372-374
2. Дзюндзя О. В., Новікова Н.В., Бартків Л. Г. Оцінка еколого – економічної ефективності виробництва органічної сільськогосподарської продукції. Міжнародна науково – практична конференція «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку», 25-26 жовтня 2018. ДВНЗ «ХДАУ».
3. Дзюндзя О.В. Перспективи використання субтропічних культур. Всеукраїнська науково – практична конференція «Актуальні питання харчової промисловості перспективи розвитку галузі» 14-15 березня 2019 ДВНЗ «ХДАУ»
8.Дзюндзя О.В., Антоненко А.В., Стукальська Н.М. Сучасні тенденції розвитку spa-індустрії. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей VІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 9-10 квіт., 2020 р. / М-во освіти і науки України; М-во культури та інформаційної політ. України; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв ; Київ. ун-т культури ; Ф-т готельно-ресторанного і турист. бізнесу. – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2020. – с. 223-226
КОБ’ЯКОВ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ
Навчально-методичні посібники
1. Світовий ринок товарів та послуг: навч. посібн. / Л.А. Чурсіна, Т.О. Кузьміна, С.М. Коб′яков. – Херсон: ХНТУ, 2019. – 340 с.
Статті, що входять до міжнародних баз даних:
Наукові роботи, надруковані в Україні:
- Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Вирішення проблеми технічного регулювання в Україні // Шляхи вдосконалення системи технічного регулювання в Україні та світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (12-14 вересня 2018 р.), м. Херсон. – Херсон: вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2018. – С. 21-23.
- Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Нові підходи до оцінки відповідності продукту заданим вимогам // Шляхи вдосконалення системи технічного регулювання в Україні та світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (12-14 вересня 2018 р.), м. Херсон. – Херсон: вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2018. – С. 33-36.
- Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Удосконалення системи управління якістю продукції // Шляхи вдосконалення системи технічного регулювання в Україні та світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (12-14 вересня 2018 р.), м. Херсон. – Херсон: вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2018. – С. 52-55.
- Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Реформування національної системи технічного регулювання // Шляхи вдосконалення системи технічного регулювання в Україні та світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (12-14 вересня 2018 р.), м. Херсон. – Херсон: вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2018. – С. 103-105.
- Волобуєва О.В., Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Аналіз динаміки обсягу експортно-імпортних операцій в Україні зі зміною ставки митного тарифу // Системи державного контролю якості на підприємствах різних галузей господарювання: V Всеукраїнської ювілейної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, присвяченої 60-річчю ХНТУ. 15-17 травня 2019 року, м. Херсон. [Текст] / Під ред. Л. А. Чурсіної. – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2019. – 128 с.
- Волобуєва О.В., Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Концепція управління асортиментом товарів і стимулювання їх продажу // Системи державного контролю якості на підприємствах різних галузей господарювання: V Всеукраїнської ювілейної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, присвяченої 60-річчю ХНТУ. 15-17 травня 2019 року, м. Херсон. [Текст] / Під ред. Л. А. Чурсіної. – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2019. – 128 с.
- Лисих А.Ю., Коб’яков С.М., Кузьміна Т.О. Характеристика міжнародних стандартів в системі безпеки харчової продукції. Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – С. 38-39.
- Руденко І.А., Кузьміна Т.О., Коб′яков С.М. Актуальні питання отримання волокна зі стеблової частини льону олійного. Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – С. 76-77.
- Козуб П.А., Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Види організаційно-правових форм здійснення торговельної діяльності «Якість та товарознавча характеристика товарів різного функціонального призначення»: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-
конф. студентів і молодих учених (26-27 травня 2020 р., м. Херсон / Під ред. Л.А.Чурсіної. – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 16-19.
- Журавльова В.Г., Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Якість непродовольчих товарів та напрямки її підвищення «Якість та товарознавча характеристика товарів різного функціонального призначення»: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. студентів і молодих учених (26-27 травня 2020 р., м. Херсон / Під ред. Л.А. Чурсіної. – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 36-38.
- Гірча Д.В., Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Впровадження Україною НАССР в контексті виконання директив ЄС з безпеки харчових продуктів. «Якість та товарознавча характеристика товарів різного функціонального призначення»: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. студентів і молодих учених (26-27 травня 2020 р., м. Херсон / Під ред. Л.А. Чурсіної. – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 94-96.
- Прокопчук В.В., Коб’яков С.М., Лисих А.Ю. Вимоги до безпечності та якості харчової продукції. «Якість та товарознавча характеристика товарів різного функціонального призначення»: матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. студентів і молодих учених (26-27 травня 2020 р., м. Херсон / Під ред. Л.А. Чурсіної. – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 97-99.
ШИНКАРУК МАРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА
Статті, що входять до Scopus:
DOI: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2019.174234
Статті, що входять до міжнародних баз даних:
- Dzyundzya O., Burak, V., Ryapolova, I., Voievoda N., Shinkaruk M., Antonenko A., Brovenko T., Tolok G., Kryvoruchko M. Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder Scientific journal «EUREKA: Life Sciences». 2019. No 4. P. 18-27. DOI: http://dx.doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00956
Наукові роботи, надруковані в Україні:
- Воєвода Н.В., Шинкарук М.В, Паталашка А.О. Технологія оздоровчих кондитерських виробів з гарбузу великоплідного Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 73-ої всеукр. наук.-практ. конф з міжнар. участю, м. Київ, 3-4 квітня 2019 р. Київ, 2019. С. 304-305.
- Воєвода Н.В., Шинкарук М.В, Паталашка А.О. Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. всеукр. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28-29 квітня 2019 р. Херсон, 2019. С. 24-25.
- Шинкарук М.В., Воєвода Н.В., Резніченко А.В. Використання інноваційних технологій на «Виноробному господарстві князя П.М. Трубецького». Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матер. всеукр. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28-29 квітня 2019 р. Херсон, 2019. С. 7-9.
- Ряполова І.О., Шинкарук М.В. Біобезпечність соку паростків пшениці після шокового заморожування. «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності»: 2019 рік: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 2019. С. 42-44.
- Ряполова І.О., Мєрна І.І., Шинкарук М.В. Прийоми збереження плодоовочевої продукції. «Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика»: 2019 рік: матеріали міжнародної наукової конференції м. Запоріжжя, 2019. Т. 2. С.67-69.
- Кірова Я.В., Шинкарук М.В. Застосування нетрадиційної сировини у виробництві консервованих огірків. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.302-304.
- Разинська К.Д., Шинкарук М.В. Огляд ринку сокової продукції в України. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Херсон, 11 вересня 2020 р. Херсон. С.302-304.