ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Засідання наукового гуртка «Захист і карантин рослин»

29 квітня 2024 р. відбулось засідання наукового гуртка «Захист і карантин рослин», у якому взяли участь викладачі кафедри ботаніки та захисту рослин, здобувачі вищої освіти агрономічного факультету ХДАЕУ.

Детальніше...

Підсумкова спортивно-інтелектуальна вікторина визначала найкращих!!!

В межах фізкультурно-спортивного марафону викладачі фізичного виховання провели підсумкову “Спортивну вікторину” з неймовірною кількістю цікавих питань з життя зірок спорту, олімпійських ігор, здоров'я та здорового способу життя!

Детальніше...

Здобувачі ХДАЕУ чемпіони змагань з волейболу!

В університеті був проведений перший етап онлайн-змагань з волейболу в межах І туру обласних змагань за програмою Спортивних ігор серед закладів вищої освіти в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України.

Детальніше...

Співробітництво заради майбутнього Херсонщини між ХДАЕУ та Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області

Наприкінці квітня 2024 року ХДАЕУ в особі ректора Ю.Є.Кирилова та Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області в особі начальника Р.В.Кальницького підписали договір «Про співробітництво».

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Англійська мова в міжкультурній комунікації», присвячене Всесвітньому дню джазу

У 2012 році ЮНЕСКО проголосила 30 квітня Міжнародним днем джазу. Саме цій події було присвячене чергове засідання наукового гуртка «Англійська мова в міжкультурній комунікації», який діє на кафедрі публічного управління, права та гуманітарних наук.

Детальніше...

Підбиття підсумків конкурсу англійської мови English Language Quest від Херсонського державного аграрно-економічного університету

Ось і добіг кінця конкурс англійської мови English Language Quest. Пошуки правильних відповідей, сумніви, переживання й природне бажання виступити якомога краще вже позаду. Викладачі іноземних мов Херсонського державного аграрно-економічного університету щиро вдячні всім, хто взяв участь в нашому конкурсі.

 

Детальніше...

Комунікація під час війни: вебінар розкрив важливі аспекти ефективної взаємодії

26 квітня 2024 року для здобувачів та науково-педагогічного персоналу економічного факультету відбувся вебінар за темою «Комунікація під час війни», організований кафедрою менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій ХДАЕУ за сприянням АрселорМіттал Кривий Ріг.

Детальніше...

Майстер-клас з розвитку Soft-skills: відкриття нових горизонтів в управлінні та комунікаціях для здобувачів ВО ОП Менеджмент ІТ

25 квітня 2024 року здобувачі економічного факультету, які навчаються на ОП «Менеджмент ІТ» відвідали вебінар від консалтинго-тренінгової компанії «Е5» на тему «Найнеобхідніші Soft-skills: навіщо, які саме та як їх розвинути».

Детальніше...

Реалізація студентоцентрованого підходу ОП 207 ''Водні біоресурси та аквакультура'' ХДАЕУ

В ХДАЕУ на факультеті Рибного господарства та природокористування впродовж тижня успішно відбулась реалізація одного з важливих аспектів освітнього процесу для здобувачів вищої освіти ОП 207 ''Водні біоресурси та аквакультура'' ХДАЕУ галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство.

Детальніше...

Україна на шляху до IPARD: ключові кроки у підготовці до євроінтеграції сільськогосподарського сектора

26 квітня 2024 року завідувач кафедри землеробства професор Олександр Аверчев взяв участь у розширеному засіданні робочої групи з підготовки Дорожньої карти приєднання України до IPARD через платформу ZOOM.

Детальніше...

П’ятий день конкурсу англійської мови ENGLISH LANGUAGE QUEST від Херсонського державного аграрно-економічного університету

26 квітня добіг кінця конкурс ENGLISH LANGUAGE QUEST, організований викладачами іноземних мов кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Детальніше...

Вітаємо переможців конкурсу «Мій чарівний ЗооСвіт»!

За ініціативи кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка та підтримки керівництва університету було проведено конкурс «Мій чарівний ЗооСвіт» для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти.

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів 6 курсу денної та заочної форми навчання за спеціальністю 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» ОКР «Магістр»

В період з 13 по 15 лютого 2017 року на базі Херсонського державного аграрного університету  на біолого-технологічному факультеті відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів 6 курсу денної та заочної форми навчання за спеціальністю 8.09010201 «Технології виробництва і переробки
продукції тваринництва» ОКР «Магістр»

 

 Було призначено екзаменаційну комісію у складі:

Голова комісії:

Підпала Т.В. –  доктор сільськогосподарських наук, професор, Відмінник аграрної освіти і науки України ІІІ ст. Завідувач кафедри технології переробки,стандартизації і сертифікації продукції тваринництва МНАУ

Члени комісії :

Вовченко Б.О. –  доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри технології виробництва продукції тваринництва ХДАУ;

Нежлукченко Т.І. - доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри генетики та розведення с.г. тварин, ім. В.П. Коваленка;

Вороненко В.І. – кандидат сільськогосподарських наук, доцент, декан біолого-технологічного факультету ХДАУ;

Балабанова І.О.- кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій зберігання та переробки сільськогосподарської продукції ХДАУ

Секретар:

Ференс Т.О. - старший лаборант кафедри генетики та розведення с.г. тварин ім. В.П. Коваленка ХДАУ


За результатами роботи екзаменаційної комісії ухвалено рішення видати дипломи з відзнакою студентам:

Сафронова Юлія, Дубровін Анатолій, Чернобай Вікторія, Крива Вікторія, Клименко Діна, Косьяненко Тетяна.

 

Щиро Вітаємо і дуже пишаємося нашими випускниками!

Автор: доцент Коваленко Т.С.